Penne med tomatpesto og røkt mozzarella

Penne med tomatpesto og røkt mozzarella

Lær hvordan du lager deilige penne med tomatpesto og røkt mozzarella. Perfekt for en rask og smakfull middag. Enkel oppskrift for hele familien.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1/4 kopp mandler
  • 2. 2 kopper fersk persille, løst pakket
  • 3. 12 soltørkede tomathalvdeler
  • 4. 2 hvitløksfedd, grovhakket
  • 5. 2 spiseskjeer olivenolje
  • 6. 1/4 pund røkt mozzarella, i terninger
  • 7. 1/2 pund fullkornspenne

Fremgangsmåte

  1. 1I en liten panne over middels varme, rista mandler til de er gyldne, ca. 5 minutter. I en foodprocessor, puls mandler, persille, tomater, hvitløk og olje til det er litt grovt. Hell det over i en bolle; krydre med salt og nykvernet svart pepper. Tilsett mozzarella; vend forsiktig sammen. Kok pasta som anvist på pakken; sil av vannet og vend umiddelbart inn i pestoen.