
Svinekjøtt i brød med bourbon-barbequesaus
Lær hvordan du lager en smakfull pork on a bun med bourbon-barbecue saus. En enkel oppskrift perfekt for sommergrilling eller hverdagsmiddag.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 75 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 8 unser benfri svinefiletskiver, kuttet på tvers i 1/4 tommers tykke strimler
- 2 spiseskjeer olivenolje
- 1 stor løk, tynne skiver
- 3 spiseskjeer bourbon
- 1/3 kopp ferdigkjøpt barbecue-saus
- 2 store sandwichbrød eller kaiserbrød, delt horisontalt
- 1/2 kopp ferdigkjøpt coleslaw
Fremgangsmåte
- 1Strø svinekjøttstrimlene med salt og pepper. Varm opp olje i en stor, tykkbunnet stekepanne over middels høy varme. Tilsett svinekjøttstrimlene og stek dem til de akkurat er gjennomstekt, ca. 2 minutter. Bruk en hullsleiv og overfør svinekjøttstrimlene til en tallerken. Tilsett løk i pannen. Stek til den er gyldenbrun, ca. 7 minutter; fjern fra varmen. Tilsett bourbon og rør opp de brune bitene. Tilsett barbecue-saus. La det småkoke til sausen tykner, og rør ofte, ca. 3 minutter. Legg svinekjøttstrimlene tilbake i sausen; varm i 1 minutt. Fordel svinekjøtt og saus på bunnen av brødene; topp med coleslaw og brødkopper.
- 2Strø svinekjøttstrimlene med salt og pepper. Varm opp olje i en stor, tykkbunnet stekepanne over middels høy varme. Tilsett svinekjøttstrimlene og stek dem til de akkurat er gjennomstekt, ca. 2 minutter. Bruk en hullsleiv og overfør svinekjøttstrimlene til en tallerken. Tilsett løk i pannen. Stek til den er gyldenbrun, ca. 7 minutter; fjern fra varmen. Tilsett bourbon og rør opp de brune bitene. Tilsett barbecue-saus. La det småkoke til sausen tykner, og rør ofte, ca. 3 minutter. Legg svinekjøttstrimlene tilbake i sausen; varm i 1 minutt. Fordel svinekjøtt og saus på bunnen av brødene; topp med coleslaw og brødkopper.