
Portugisisk fisker
Lær hvordan du lager en tradisjonell portugisisk fiskerrett med vår enkle oppskrift. Perfekt for sjømatelskere og til helgekosen!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1 rød paprika, skivet i tynne skiver
- 1 stor spansk løk, skivet i tynne skiver
- 1 kopp kyllingbuljong
- 1 pund hakket chouriço
- 1 pund hakket linguica
- 1/2 kopp grønnsaksjuice (anbefalt: V8)
- 1/4 kopp paprika (krydder)
- 1/4 kopp cayennepepper
- 8 egg
- 1/4 kopp vann
- 2 spiseskjeer smør
- 280 gram jalapeño-ost, revet
- Portugisiske engelskmuffins
Fremgangsmåte
- 1I en liten kjele, over høy varme, kombiner de skivede paprikaene, løken og kyllingkraften, og kok opp. Skru ned varmen og la det småkoke til det er sprøtt og mørt, ca. 3 minutter.
- 2Tilsett chorizo, linguica, grønnsaksjuice, paprika og cayennepepper i paprika-blandingen. Bland godt. Dette kan lages 1 eller 2 dager i forveien og oppbevares i kjøleskapet.
- 3I en middels stor bolle, visp eggene med 1/4 kopp vann. I en stor stekepanne over middels varme, smelt 2 ss smør. Tilsett eggene og den krydrede pølseblandingen, sammen med den revne osten. Rør forsiktig til eggene er kokte og luftige, ca. 5 minutter. Server med ristet portugisisk engelsk muffins.