Ceviche-marinerte kamskjell

Ceviche-marinerte kamskjell

Lær hvordan du lager deilig ceviche med marinert kamskjell. En forfriskende forrett perfekt for sommermåltider. Enkel å lage og full av smak!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1 pund helt ferske sjøscallops eller en blanding av fisk, kuttet i 1/4-tommers terninger
  • 1/2 kopp finhakket paprika
  • 1 teskje finhakket limeskall
  • 1/4 kopp fersk limesaft
  • Salt etter smak
  • Cayennepepper etter smak
  • Hakket fersk koriander til pynt

Fremgangsmåte

  1. 1Bland alle ingrediensene unntatt koriander, og la det stå i romtemperatur i 15 minutter.
  2. 2Smak til, juster krydderet etter behov, og server med koriander som pynt.