Klassisk BBQ-rub

Klassisk BBQ-rub

Lær hvordan du lager en klassisk bbq rub for å gi kjøttet en perfekt smak. En enkel oppskrift for grillentusiaster som vil imponere.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 2 spiseskjeer røykfylt spansk paprika
  • 2 spiseskjeer kosher salt
  • 3 spiseskjeer sukker
  • 2 spiseskjeer brunt sukker
  • 1 spiseskje spisskummen
  • 1 spiseskje chilipulver
  • 1 spiseskje nykvernet svart pepper
  • 1/2 spiseskje cayennepepper
  • 1 spiseskje løkpulver
  • 1 spiseskje hvitløkpulver
  • 1 spiseskje sellerisalt
  • 1 teskje oregano, knust

Fremgangsmåte

  1. 1Bland paprika, salt, sukker, brunt sukker, spisskummen, chilipulver, svart pepper, cayenne, løkpulver, hvitløkpulver, sellerisalt og oregano i en bolle; bland godt. For en jevnere krydderblanding kan du mose ingrediensene i en krydderkvern til de er godt blandet og alle biter er like store (krydderblandingen vil bli veldig fin og ha en lysbrun farge). Ekstra krydderblanding kan oppbevares i en lufttett beholder i opptil seks måneder.