
Klassisk BBQ-rub
Lær hvordan du lager en klassisk bbq rub for å gi kjøttet en perfekt smak. En enkel oppskrift for grillentusiaster som vil imponere.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 2 spiseskjeer røykfylt spansk paprika
- 2 spiseskjeer kosher salt
- 3 spiseskjeer sukker
- 2 spiseskjeer brunt sukker
- 1 spiseskje spisskummen
- 1 spiseskje chilipulver
- 1 spiseskje nykvernet svart pepper
- 1/2 spiseskje cayennepepper
- 1 spiseskje løkpulver
- 1 spiseskje hvitløkpulver
- 1 spiseskje sellerisalt
- 1 teskje oregano, knust
Fremgangsmåte
- 1Bland paprika, salt, sukker, brunt sukker, spisskummen, chilipulver, svart pepper, cayenne, løkpulver, hvitløkpulver, sellerisalt og oregano i en bolle; bland godt. For en jevnere krydderblanding kan du mose ingrediensene i en krydderkvern til de er godt blandet og alle biter er like store (krydderblandingen vil bli veldig fin og ha en lysbrun farge). Ekstra krydderblanding kan oppbevares i en lufttett beholder i opptil seks måneder.