Kyllingpasta I

Kyllingpasta I

Lær hvordan du lager en deilig og enkel chicken pasta i. Perfekt for en rask middag med smak av krem og krydder. Enkelt og godt!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 3 kopper mostaccioli
  • 2 kyllingbryst uten skinn og ben
  • 1/4 løk, hakket
  • 3 ferske sopp, skivet
  • 2 ss italiensk krydder
  • 1 boks (14,5 oz) hakkede tomater
  • salt og pepper etter smak
  • 2 ss revet Parmesanost

Fremgangsmåte

  1. 1Kok opp en stor kjele med lettsaltet vann. Tilsett pasta og kok i 8 til 10 minutter eller til den er al dente; sil av vannet og sett til side.
  2. 2I mellomtiden, i en stor, lett smurt stekepanne over middels varme, kok kyllingen i omtrent 15 minutter og fjern den deretter fra pannen; avkjøl og skjær i terninger.
  3. 3I en stor stekepanne over middels varme, bland løk, sopp, italiensk krydder, tomater med juice, salt og pepper; kok til løken er gjennomsiktig. Ta av varmen og tilsett kylling og pasta. Strø over parmesanost; server.