Zucchini-tomatpai

Zucchini-tomatpai

oppskrift på zucchini tomat pai, perfekt for sommermåltider. enkel å lage, sunn og smakfull for hele familien.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 4
frokost

Ingredienser

  • 2 kopper hakket squash
  • 1 kopp hakket tomat
  • 1/2 kopp hakket løk
  • 1/3 kopp revet Parmesanost
  • 3/4 kopp kakebakeblanding
  • 1/2 kopp melk
  • 3 egg
  • 1/2 teskje salt
  • 1/4 teskje malt svart pepper

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 200 grader Celsius (400 grader Fahrenheit). Smør en paiform på 25 cm. 2. Bland zucchini, tomat, løk og Parmesanost i den forberedte paiformen. I en liten bolle, bland sammen kakebunnblanding, melk, egg, salt og pepper. Visp til jevnt, og hell deretter over grønnsaksblandingen. 3. Stek i den forvarmede ovnen i 30 minutter, eller til en kniv som settes inn i midten kommer ut ren.