Kjøttboller

Kjøttboller

Lær hvordan du lager deilige kjøttboller med vår enkle oppskrift. Perfekt til middagen eller som en del av en større rett. Enkel å følge og smakfull.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 pund karbonadedeig av kalv, svin og storfe, blandet (noen ganger kalt "meatloaf bland")
  • 2 store egg, lett pisket
  • 1/4 kopp tørre brødsmuler, eller etter behov
  • 1/4 kopp ferskrevet Locatelli-ost
  • 2 ss finhakket fersk flatbladpersille
  • Salt og rød pepperflak
  • Club soda, etter behov

Fremgangsmåte

  1. 1I en bolle blander du sammen (til akkurat blandet) kjøtt, egg, brødsmuler, ost og persille. Krydre med salt og rød pepperflak. Tilsett nok club soda til å få en fast, men lett teksturert kjøttball. Form blandingen til kjøttboller omtrent på størrelse med en iskremkule. Sett i kjøleskapet, dekket, til de skal brukes i sausen.