
Kjøttboller
Lær hvordan du lager deilige kjøttboller med vår enkle oppskrift. Perfekt til middagen eller som en del av en større rett. Enkel å følge og smakfull.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1 pund karbonadedeig av kalv, svin og storfe, blandet (noen ganger kalt "meatloaf bland")
- 2 store egg, lett pisket
- 1/4 kopp tørre brødsmuler, eller etter behov
- 1/4 kopp ferskrevet Locatelli-ost
- 2 ss finhakket fersk flatbladpersille
- Salt og rød pepperflak
- Club soda, etter behov
Fremgangsmåte
- 1I en bolle blander du sammen (til akkurat blandet) kjøtt, egg, brødsmuler, ost og persille. Krydre med salt og rød pepperflak. Tilsett nok club soda til å få en fast, men lett teksturert kjøttball. Form blandingen til kjøttboller omtrent på størrelse med en iskremkule. Sett i kjøleskapet, dekket, til de skal brukes i sausen.