Salsa Verde

Salsa Verde

Lær hvordan du lager en enkel og smakfull salsa verde. Perfekt til kjøtt, fisk eller som dip. Enkel oppskrift for alle nivåer!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 2 fedd hvitløk
  • 1 sjalottløk, hakket
  • 1 poblano-chili, renset
  • 3/4 kopp hakkede persilleblader
  • 1/2 bunt korianderblader, hakket
  • 3/4 kopp olivenolje
  • 3 teskjeer sitronsaft
  • Havsalt, etter smak
  • Nykvernet svart pepper, etter smak

Fremgangsmåte

  1. 1I en blender kombiner hvitløk, sjalottløk, poblano, persille, koriander, olje og sitronsaft. Kjør til det er jevnt. Smak til med salt og pepper.
  2. 2Server over grillede grønnsaker, ris eller tynn ut med olivenolje og bruk som salatdressing.