
Salsa Verde
Lær hvordan du lager en enkel og smakfull salsa verde. Perfekt til kjøtt, fisk eller som dip. Enkel oppskrift for alle nivåer!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 2 fedd hvitløk
- 1 sjalottløk, hakket
- 1 poblano-chili, renset
- 3/4 kopp hakkede persilleblader
- 1/2 bunt korianderblader, hakket
- 3/4 kopp olivenolje
- 3 teskjeer sitronsaft
- Havsalt, etter smak
- Nykvernet svart pepper, etter smak
Fremgangsmåte
- 1I en blender kombiner hvitløk, sjalottløk, poblano, persille, koriander, olje og sitronsaft. Kjør til det er jevnt. Smak til med salt og pepper.
- 2Server over grillede grønnsaker, ris eller tynn ut med olivenolje og bruk som salatdressing.