
Sprø 3-kinakålsalat
oppskrift på en sprø og frisk 3-kålsslaw, perfekt som tilbehør eller forrett. enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1/2 liten hode grønnkål, revet
- 1/2 liten hode rødkål, revet
- 1/2 liten hode napa-kål, revet
- 2 gulrøtter, revet
- 1 rød løk, delt i to og tynne skiver
- 1 gul paprika, delt i to, frø fjernet og skåret i tynne strimler
- 1 appelsin paprika, delt i to, frø fjernet og skåret i tynne strimler
- 2 jalapeño-pepper, finhakket
- 1/2 kopp eplecidereddik
- 2 teskjeer tørket sennep
- 2 teskjeer sukker
- Salt og nykvernet svart pepper
- 1/3 kopp vegetabilsk olje
Fremgangsmåte
- 1Bland sammen kål, gulrøtter, løk, paprika og jalapeñopepper i en stor bolle. Visp sammen eddik, sennep og sukker i en middels stor bolle; smak til med salt og pepper. Rør sakte inn oljen. Hell dressingen over grønnsakene og vend godt slik at alt blir dekket. Smak til med salt og pepper. La det stå i 15 minutter ved romtemperatur før servering.