Klassiske Buffalo Wings

Klassiske Buffalo Wings

Lær hvordan du lager klassiske buffalo wings hjemme. En enkel oppskrift på sprø og krydrede kyllingvinger som passer perfekt til helgen eller fest.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 30 kyllingvinger, små vinger fjernet
  • 2 kopper sterk saus
  • 1/4 teskje Worcestershire-saus
  • Vegetabilsk olje, til steking
  • 1 ½ kopper hvetemel
  • Kosher-salt
  • Cayennepepper
  • 2 store egg
  • 1/4 kopp helmelk
  • Olje, til dypsteking
  • 1 kopp rømme
  • 1/2 kopp majones
  • 1 sitron, presset saften av
  • 1 spiseskje hvit eddik
  • 1/4 kopp hakkede persilleblader
  • 1 teskje finhakkede sjalottløk
  • 1/2 teskje finhakket hvitløk
  • 1/4 pund blåmuggost, smuldret
  • Selleristenger, til servering

Fremgangsmåte

  1. 1For å lage vingene: Plasser vingene i en glass- eller annen ikke-reaktiv bolle og tilsett 1 kopp av den varme sausen og Worcestershire. Bland godt, og sørg for at alle vingene er dekket. Dekk til og sett i kjøleskapet i minst 30 minutter.
  2. 2Hell oljen til steking i en stor kjele til en dybde på 5 cm og varm opp over middels varme til 190°C.
  3. 3Ha melet i en egen blandebolle og krydre med kosher-salt og cayennepepper etter smak. I en separat bolle, lag en eggeblanding ved å vispe sammen eggene og melken til det er godt blandet.
  4. 4Arbeid med alle tre boller (vingene, melet, eggeblandingen): Først dypper du hver vinge i melet, deretter i eggeblandingen, og til slutt dypper du vingen helt i melet igjen, slik at den blir jevnt dekket. Friter vingene i 12 til 15 minutter, eller til de har fått en sprø og jevn overflate. Når de er gjennomstekte, legg dem til side for å renne av på tørkepapir eller den ikke-trykte siden av en papirpose.
  5. 5For å lage dressingen: I en blandebolle, og med en visp, blander du rømme, majones, sitronsaft, eddik, persille, sjalottløk og hvitløk til en jevn konsistens. Rør forsiktig inn den smuldrede osten til den er helt blandet inn.
  6. 6For å servere: Legg de stekte vingene i en stor bolle og hell over resten av den varme sausen (1 kopp, eller mindre etter smak). Server med blåmuggostdip og selleristenger på siden – og masse servietter!