
Rask kylling Zingarella
Lær hvordan du lager den smakfulle quick chicken zingarella på en enkel og rask måte. Perfekt for travle hverdager, med deilige smaker og lite forberedelsestid.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 4 benfrie, skinnløse kyllingbryst, skåret i 1-tommers terninger
- 1 (28 unse) glass spaghetti saus
- 1 (14 unse) glass ovnsbakte italienske cherrypepper, drenert og hakket
- 5 ferske sopp, skivet
- 1 løk, hakket
- 3 hvitløksfedd, finhakket
- 2 spiseskjeer brunt sukker
- 1/4 kopp rødvin
- 1/4 kopp olivenolje
- 1 (16 unse) pakke linguinipasta
Fremgangsmåte
- 1I en stor stekepanne, varm opp olje over middels varme. Tilsett sopp, løk og hvitløk; stek til det er mørt. Tilsett kylling, og kok til den ikke lenger er rosa. Rør inn pastasaus, vin og brunt sukker. La det småkoke i 15 minutter. Tilsett avrent og skivet ovnsbakt rød paprika, og la det småkoke i ytterligere 5 minutter.
- 2I mellomtiden, kok pasta etter anvisning på pakken. Sil av vannet. Server sausen over pastaen.