
Kokosreker
oppskrift på kokosreker som er sprø, søte og perfekte som forrett eller snacks. enkelt å lage hjemme, med få ingredienser.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- Vegetabilsk olje til steking
- 2 store egg, lett pisket
- 1 1/2 kopper hvetemel
- 3/4 kopp maisstivelse
- En klype cayennepepper
- Kosher-salt og nykvernet svart pepper
- 1 1/2 kopper revet søtet kokosnøtt
- 680 gram store reker (ca. 30), skrellet og renset, med halen fjernet
- Søt chili- eller søt- og sursaus til dipping
Fremgangsmåte
- 1Varm opp omtrent 5 centimeter olje i en tykkbunnet gryte eller stor nederlandsk ovn over middels varme til en dypfriteringstermometer viser 180 grader Celsius.
- 2I mellomtiden, legg eggene i en flat skål. Visp sammen mel, maisstivelse, cayennepepper, 2 teskjeer salt og 1 teskje pepper i en middels stor bolle. Overfør halvparten av melblandingen til en tredje skål og rør inn kokosnøtt.
- 3Arbeid i porsjoner, vend rekene i melblandingen, rist av overflødig mel, dypp dem i eggene, og rull deretter i kokosblandingen, trykk godt for å dekke jevnt. Friter til de er gyldne, ca. 2 til 3 minutter, juster varmen etter behov for å opprettholde oljetemperaturen. Overfør rekene til tørkepapir for å renne av. Server med søt chili- eller søt- og sursaus på siden til dipping.
- 4Copyright 2016 Television Food Network, G.P. Alle rettigheter forbeholdt.