Grillet portobello "Benedict"
oppskrift på grilled portobello benedict, en smakfull vegetarisk forrett eller frokostrett med grillede portobello og hollandaisesaus.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 2
forrett
Ingredienser
- 1. Non-stick koke spray
- 2. 4 portobello-soppkapsler, omtrent 113 gram hver
- 3. 1 spiseskje olivenolje
- 4. 1/4 teskje salt, pluss mer etter smak
- 5. 4 skiver canadisk bacon
- 6. 8 egg
- 7. 2 spiseskjeer vann
- 8. Nykvernet svart pepper
- 9. 4 teskjeer ferdigkjøpt basilikumpesto
- 10. 8 ferske basilikumblader, skåret i bånd
- 11. 4 teskjeer ferskrevet Parmesan
Fremgangsmåte
- 11. Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 22. Forvarm grillen eller grillpannen og spray med kokespray.
- 33. Med en skje, forsiktig skrap ut det mørke innholdet i sopphattene, vær forsiktig så du ikke knekker dem. Pensle begge sider av sopphattene med olje og strø over salt. Grill soppen over middels høy varme i omtrent 7 minutter på hver side, til de er møre og saften begynner å slippe ut. Overfør til en tallerken, med undersiden opp.
- 44. På samme grill eller grillpanne, kok den kanadiske baconen over middels høy varme i 30 sekunder på hver side, til den er varm og grillmerker har dannet seg. Legg ett stykke bacon i hver sopphatt.
- 55. Skill eggehvitene fra 4 av eggene i en middels stor bolle, og kast eggeplommene. Tilsett de resterende 4 hele eggene i bollen med eggehvitene, tilsett vannet og visp til det er godt blandet. Kok eggene i en middels stor non-stick stekepanne over middels lav varme, rør jevnlig, til eggene er ferdige, ca. 3 minutter. Krydre med salt og pepper etter smak.
- 6Skje ut 1/4 av de eggerøre-aktige eggene oppå den kanadiske baconen i hver sopphatt. Drypp 1 teskje pesto over hver og topp med noen basilikumstrimler og 1 teskje Parmesan.