Grillet portobello "Benedict"

Grillet portobello "Benedict"

oppskrift på grilled portobello benedict, en smakfull vegetarisk forrett eller frokostrett med grillede portobello og hollandaisesaus.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 2
forrett

Ingredienser

  • 1. Non-stick koke spray
  • 2. 4 portobello-soppkapsler, omtrent 113 gram hver
  • 3. 1 spiseskje olivenolje
  • 4. 1/4 teskje salt, pluss mer etter smak
  • 5. 4 skiver canadisk bacon
  • 6. 8 egg
  • 7. 2 spiseskjeer vann
  • 8. Nykvernet svart pepper
  • 9. 4 teskjeer ferdigkjøpt basilikumpesto
  • 10. 8 ferske basilikumblader, skåret i bånd
  • 11. 4 teskjeer ferskrevet Parmesan

Fremgangsmåte

  1. 11. Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 22. Forvarm grillen eller grillpannen og spray med kokespray.
  3. 33. Med en skje, forsiktig skrap ut det mørke innholdet i sopphattene, vær forsiktig så du ikke knekker dem. Pensle begge sider av sopphattene med olje og strø over salt. Grill soppen over middels høy varme i omtrent 7 minutter på hver side, til de er møre og saften begynner å slippe ut. Overfør til en tallerken, med undersiden opp.
  4. 44. På samme grill eller grillpanne, kok den kanadiske baconen over middels høy varme i 30 sekunder på hver side, til den er varm og grillmerker har dannet seg. Legg ett stykke bacon i hver sopphatt.
  5. 55. Skill eggehvitene fra 4 av eggene i en middels stor bolle, og kast eggeplommene. Tilsett de resterende 4 hele eggene i bollen med eggehvitene, tilsett vannet og visp til det er godt blandet. Kok eggene i en middels stor non-stick stekepanne over middels lav varme, rør jevnlig, til eggene er ferdige, ca. 3 minutter. Krydre med salt og pepper etter smak.
  6. 6Skje ut 1/4 av de eggerøre-aktige eggene oppå den kanadiske baconen i hver sopphatt. Drypp 1 teskje pesto over hver og topp med noen basilikumstrimler og 1 teskje Parmesan.