Fingerling-potetcanapéer
Lær hvordan du lager deilige fingerling potato canapes. Perfekt for en elegant forrett eller selskapsmat. Enkel og rask oppskrift!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 8
forrett
Ingredienser
- 1. 20 fingerlingpoteter, delt på langs
- 2. 1 spiseskje ekstra jomfru olivenolje
- 3. 1 spiseskje fint salt
- 4. 1 spiseskje nykvernet svart pepper
- 5. 1 kopp rømme, avkjølt
- 6. 20 stilker fersk gressløk, kuttet i 5 cm lange biter
- 7. 1 (2 unser) krukke med bowfin- eller steinbittkaviar
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 200 grader Celsius.
- 22. Legg fingerling-potetene i en stekepanne og drypp over oljen, og strø over salt og pepper. Stek til potetene er gjennomkokte eller en gaffel lett kan settes inn, ca. 30 minutter. Ta dem ut av ovnen og la dem avkjøle. Topp hver potethalvdel med 1/2 teskje rømme, en liten kvist gressløk og 1/2 teskje kaviar. Anrett på et serveringsfat og server.