Ivars krabbe- og rekedip

Ivars krabbe- og rekedip

Prøv ivar's crab and shrimp dip, en smakfull forrett perfekt for sommermåltidet. Enkel å lage og full av smak!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 8 unser kremost med gressløk og løk, myknet
  • 1 teskje hot saus
  • 1 teskje Worcestershire-saus
  • 2 spiseskjeer finhakket fersk dill
  • 2 spiseskjeer hvitvin
  • 1 kopp krabbekjøtt, hakket
  • 1 kopp kokte reker, hakket
  • 1/4 kopp revet Parmesan
  • 1 rund surdeigsbrød eller baguette, skåret i 16 skiver
  • Olivenolje

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 400 grader Fahrenheit.
  2. 2Bland de første fem ingrediensene i en stor bolle. Rør med en håndmikser på middels hastighet til det er godt blandet. Vend inn krabbe og reker. Overfør blandingen til en grunn, 2-koppers ildfast form. Strø over parmesan. Stek i 20 minutter eller til toppen er lett brun.
  3. 3For å lage toast-punkt, legg brødskivene på et stekebrett. Pensle med olivenolje på begge sider. Stek i ovnen i 8 minutter, samtidig som dippene også er i ovnen. Server krabbe- og rekedippen med ristet brød.