
Ivars krabbe- og rekedip
Prøv ivar's crab and shrimp dip, en smakfull forrett perfekt for sommermåltidet. Enkel å lage og full av smak!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 8 unser kremost med gressløk og løk, myknet
- 1 teskje hot saus
- 1 teskje Worcestershire-saus
- 2 spiseskjeer finhakket fersk dill
- 2 spiseskjeer hvitvin
- 1 kopp krabbekjøtt, hakket
- 1 kopp kokte reker, hakket
- 1/4 kopp revet Parmesan
- 1 rund surdeigsbrød eller baguette, skåret i 16 skiver
- Olivenolje
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 400 grader Fahrenheit.
- 2Bland de første fem ingrediensene i en stor bolle. Rør med en håndmikser på middels hastighet til det er godt blandet. Vend inn krabbe og reker. Overfør blandingen til en grunn, 2-koppers ildfast form. Strø over parmesan. Stek i 20 minutter eller til toppen er lett brun.
- 3For å lage toast-punkt, legg brødskivene på et stekebrett. Pensle med olivenolje på begge sider. Stek i ovnen i 8 minutter, samtidig som dippene også er i ovnen. Server krabbe- og rekedippen med ristet brød.