Veni Vidi Vinaigrette

Veni Vidi Vinaigrette

Lær hvordan du lager en deilig vinaigrette med denne enkle oppskriften. Perfekt til salater og som smakstilsetning. Rask og enkel å lage!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 2 unser rødvinseddik
  • 2 teskjeer Dijon-sennep
  • 2 hvitløksfedd, knust
  • 1/4 teskje kosher-salt
  • 3/4 kopp olivenolje

Fremgangsmåte

  1. 1Legg rødvinseddik, Dijon-sennep, hvitløk og salt i en glass- eller metallbeholder med tett lokk, og rist for å blande. Tilsett olivenolje og rist kraftig, til dressingen emulgerer og tykner til konsistensen av krem.
  2. 2La dressingen stå i en time ved romtemperatur før du siler ut hvitløken og serverer. Dressingen kan oppbevares i kjøleskapet, men bør tas ut og rystes igjen før servering.