Mors bakte bønner

Mors bakte bønner

lær hvordan du lager mom's baked beans med denne enkle oppskriften. perfekt som forrett eller tilbehør, lett å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1 pund bacon
  • 1 løk, hakket
  • 6 fedd hvitløk, hakket
  • Fire bokser á 15 unser bønner, drenert
  • 1/2 kopp lys melasse
  • 1 kopp mørk brunsukker
  • 1 kopp barbecue-saus

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius.
  2. 2Legg et papirhåndkle på en tallerken. I en stekepanne over middels varme, tilsett baconet. Stek til det er mørt og kokt, men ikke sprøtt, og snu det en gang, ca. 8 minutter. Fjern det til tallerkenen med papirhåndkle. La det avkjøle, og hakk det deretter opp.
  3. 3Til pannen med baconfettet, tilsett løk og stek til den er myk, blank og gjennomsiktig, ca. 7 minutter. Tilsett hvitløk og stek til det er aromatisk, ytterligere 1 til 2 minutter. Fjern fra varmen.
  4. 4I en stor bolle, tilsett stekte bønner, melasse, mørk brunt sukker, barbecuesaus og baconblanding. Hell blandingen i en ildfast form på 23 x 33 cm og stek, uten lokk, i ca. 1 time. Ta ut av ovnen og la det avkjøle i minst 10 minutter før servering.