Sjokoladekjeks med sjokoladebiter

Sjokoladekjeks med sjokoladebiter

lær hvordan du lager deilige sjokoladekjeks med sjokoladebiter. enkel oppskrift for ferske og sprø kjeks, perfekt som snacks eller dessert.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 24
bakeverk

Ingredienser

  • 2 staver (1 kopp) usaltet smør, myknet
  • 1 kopp lyst brunt sukker
  • 1/3 kopp vanlig sukker
  • 2 store egg
  • 2 teskjeer vaniljeekstrakt
  • 2 ½ kopper hvetemel
  • 1 teskje bakepulver
  • 1 teskje natron
  • ¾ teskje salt
  • 2 kopper melk sjokoladeknapper

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 180 grader Celsius. Legg et bakepapir på et stekebrett.
  2. 2Rør sammen smør og sukker i en bolle, og bland til det er lyst gult og luftig, ca. 3 minutter. Bland inn eggene ett om gangen, og deretter vaniljen til det er godt blandet.
  3. 3Visp sammen mel, bakepulver, natron og salt i en separat bolle. Rør sakte inn de tørre ingrediensene i de våte. Vend inn sjokoladebitene. Del deigen i porsjoner på 2 spiseskjeer for hver kake og trill dem til baller, og legg dem med 5 cm mellomrom på stekebrettet.
  4. 4Stek til kantene akkurat begynner å bli brune, ca. 12–14 minutter. Overfør til en avkjølingsrist for å avkjøle.