Buffalo kyllingvinger
Lær hvordan du lager perfekte buffalo chicken wings hjemme. En enkel oppskrift på krydrede og sprø vinger som passer til enhver anledning.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 16 kyllingvinger (ca. 1,4 kg)
- 1/4 pund (1 stang) usaltet smør
- 1 teskje cayennepepper
- 4 teskjeer Frank's Hot Sauce, eller 1 teskje Tabasco
- 1 teskje kosher salt
- 1 ½ kopper smuldret Gorgonzola eller annen blåmuggost
- 1 kopp god majones
- 3/4 kopp rømme
- 2 spiseskjeer melk
- 3/4 teskje Worcestershire-saus
- 1 ½ teskjeer kosher salt
- 3/4 teskje nykvernet svart pepper
- Selleristenger, til servering
Fremgangsmåte
- 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 2Forvarm ovnen med grillfunksjon.
- 3Del kyllingvingene i tre deler, og kutt mellom knokene. Kast vingespissene.
- 4Smelt smøret og tilsett cayenne, hot sauce og salt.
- 5Legg vingene på et stekebrett og pensle dem med det smeltede smøret.
- 6Grill dem ca. 8 cm under varmen i 8 minutter.
- 7Vend vingene, pensle dem igjen med smør, og grill i ytterligere 4 minutter eller til de er gjennomstekte.
- 8Til sausen, ha blåmuggost, majones, rømme, melk, Worcestershire-saus, salt og pepper i en food processor med skiveblad.
- 9Kjør til nesten glatt konsistens.
- 10Server kyllingvingene varme eller romtempererte med blåmuggostdip og selleristenger.