Buffalo kyllingvinger

Buffalo kyllingvinger

Lær hvordan du lager perfekte buffalo chicken wings hjemme. En enkel oppskrift på krydrede og sprø vinger som passer til enhver anledning.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 16 kyllingvinger (ca. 1,4 kg)
  • 1/4 pund (1 stang) usaltet smør
  • 1 teskje cayennepepper
  • 4 teskjeer Frank's Hot Sauce, eller 1 teskje Tabasco
  • 1 teskje kosher salt
  • 1 ½ kopper smuldret Gorgonzola eller annen blåmuggost
  • 1 kopp god majones
  • 3/4 kopp rømme
  • 2 spiseskjeer melk
  • 3/4 teskje Worcestershire-saus
  • 1 ½ teskjeer kosher salt
  • 3/4 teskje nykvernet svart pepper
  • Selleristenger, til servering

Fremgangsmåte

  1. 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 2Forvarm ovnen med grillfunksjon.
  3. 3Del kyllingvingene i tre deler, og kutt mellom knokene. Kast vingespissene.
  4. 4Smelt smøret og tilsett cayenne, hot sauce og salt.
  5. 5Legg vingene på et stekebrett og pensle dem med det smeltede smøret.
  6. 6Grill dem ca. 8 cm under varmen i 8 minutter.
  7. 7Vend vingene, pensle dem igjen med smør, og grill i ytterligere 4 minutter eller til de er gjennomstekte.
  8. 8Til sausen, ha blåmuggost, majones, rømme, melk, Worcestershire-saus, salt og pepper i en food processor med skiveblad.
  9. 9Kjør til nesten glatt konsistens.
  10. 10Server kyllingvingene varme eller romtempererte med blåmuggostdip og selleristenger.