Ananas, bakte bønner og storfekjøtt med stekte ananasringer
oppskrift på en smakfull hovedrett med baked beans, biff og frisk stekt ananasring. enkel å lage og perfekt for en sommermiddag.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1 pund kjøttdeig av storfe
- 1 (28-unse) boks stekte bønner
- 8 unser ananasbiter
- 1 løk, hakket
- 1 grønn paprika, hakket
- 1/2 kopp barbecue-saus
- 2 spiseskjeer soyasaus
- 1 hvitløksfedd, finhakket
- 1/2 teskje salt
- 1/4 teskje pepper
- 1 egg
- 1/4 kopp hvetemel
- 1 (8-unse) boks ananasringer, avrent
- 1 kopp vegetabilsk olje
Fremgangsmåte
- 1Brun storfe i en stor stekepanne. Sil av overflødig fett og overfør til en 5-liters slow cooker. Tilsett de resterende ingrediensene, bland godt, dekk til, og kok på lav varme i 4 til 8 timer til det bobler.
- 2For å lage ananasringer, pisk egget godt. Bland inn melet og lag en tykk pasta. Dypp ananasskivene i røren og stek i middels varm olje.
- 3For å servere, legg stekte bønner i en bolle og topp med ananasringer.
- 4Denne oppskriften er levert av profesjonelle kokker og er nedskalert fra en storoppskrift levert av en restaurant. FN-kokkene har ikke testet denne oppskriften, i de angitte proporsjonene, og kan derfor ikke gi noen garanti for resultatet.