Ananas, bakte bønner og storfekjøtt med stekte ananasringer

Ananas, bakte bønner og storfekjøtt med stekte ananasringer

oppskrift på en smakfull hovedrett med baked beans, biff og frisk stekt ananasring. enkel å lage og perfekt for en sommermiddag.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 pund kjøttdeig av storfe
  • 1 (28-unse) boks stekte bønner
  • 8 unser ananasbiter
  • 1 løk, hakket
  • 1 grønn paprika, hakket
  • 1/2 kopp barbecue-saus
  • 2 spiseskjeer soyasaus
  • 1 hvitløksfedd, finhakket
  • 1/2 teskje salt
  • 1/4 teskje pepper
  • 1 egg
  • 1/4 kopp hvetemel
  • 1 (8-unse) boks ananasringer, avrent
  • 1 kopp vegetabilsk olje

Fremgangsmåte

  1. 1Brun storfe i en stor stekepanne. Sil av overflødig fett og overfør til en 5-liters slow cooker. Tilsett de resterende ingrediensene, bland godt, dekk til, og kok på lav varme i 4 til 8 timer til det bobler.
  2. 2For å lage ananasringer, pisk egget godt. Bland inn melet og lag en tykk pasta. Dypp ananasskivene i røren og stek i middels varm olje.
  3. 3For å servere, legg stekte bønner i en bolle og topp med ananasringer.
  4. 4Denne oppskriften er levert av profesjonelle kokker og er nedskalert fra en storoppskrift levert av en restaurant. FN-kokkene har ikke testet denne oppskriften, i de angitte proporsjonene, og kan derfor ikke gi noen garanti for resultatet.