Peanøttsmør- og fruktcanapéer

Peanøttsmør- og fruktcanapéer

oppskrift på peanut butter and fruit canapes, perfekte forretter som kombinerer kremet peanøttsmør med frukt. enkel å lage, sunn og smakfull.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 8
forrett

Ingredienser

  • 1. 1. Seks veldig tynne skiver hvitt sandwichbrød uten skorpe
  • 2. Peanøttsmør
  • 3. Tolv assorterte bær

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 300 grader. Legg brødet på en bakeplate og rist det lett i 5 til 7 minutter. Ta det ut av ovnen og avkjøl på en avkjølingsrist.
  2. 22. Smør hver skive med peanøttsmør og deretter med syltetøy. Kutt i firkanter eller sirkler (med utstikker) og plasser et stykke frukt på hver kanape.