Enkel squash- og basilikumsauté
oppskrift på enkel squash og basilikum sautè, perfekt som sunn og smakfull forrett eller tilbehør. enkel å lage og full av ferske smaker.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1 spiseskje olivenolje
- 1/4 kopp skivet rødløk
- 1 liten gul squash, kuttet i lange skiver på diagonalen, ca. 1/4 tomme tykke
- 1 liten zucchini, kuttet i lange skiver på diagonalen, ca. 1/4 tomme tykke
- 1 fedd hvitløk, finhakket
- 1/2 teskje kosher salt
- 1/8 teskje nykvernet svart pepper
- 3 cherrytomater, delt i to
- 1 spiseskje tynne skiver av basilikumblader
Fremgangsmåte
- 1Varm opp oljen i en stor stekepanne over middels høy varme. Tilsett løk, squash, zucchini, hvitløk, salt og pepper, og stek, rør av og til, til det er lett brunet og sprøtt møre, ca. 2 minutter. Tilsett tomatene og basilikum, og stek, rør, til det er mørt, ca. 1 minutt til. Server umiddelbart.