Barilla fullkorn linguine med ovnsbakte paprika
oppskrift på barilla fullkorn linguine med grillede paprika. enkel, sunn og velsmakende rett perfekt for en rask middag om sommeren.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1 eske Barilla fullkorn linguine
- 2 røde paprikaer
- 2 gule paprikaer
- 4 spiseskjeer ekstra jomfru olivenolje
- 1 hvitløksfedd, hakket
- salt, etter smak
- svart pepper, etter smak
- 1 spiseskje persille
- 1/2 kopp revet Parmesanost
- 2 kopper blomkål
Fremgangsmåte
- 1RØST paprikaene i 15-20 minutter eller til skinnet er svartnet og bobler, og vend dem av og til. Legg paprikaene i en tett lukket pose og la stå i 10-15 minutter. Fjern skinn og frø. Skjær i tynne strimler og sett til side.
- 2KOK opp en stor kjele med vann.
- 3VARM opp olivenolje i en stor stekepanne på middels varme. Tilsett hvitløk og sautér til det er lett gult.
- 4KOK pastaen etter pakkens anvisning.
- 5I mellomtiden, tilsett blomkålbuketter i stekepannen og sautér i 3-4 minutter (hopp over dette trinnet hvis blomkål utelates).
- 6TILSETT de ristet paprika-strimlene i stekepannen og sautér i 2 minutter. Krydre med salt og pepper.
- 7SIL pastaen, og ta vare på 1/3 kopp av kokevannet. Vend pastaen med sausen. Hvis nødvendig, tilsett litt av kokevannet i stekepannen.
- 8Vend pastaen med persille og bland godt. Topp med ost før servering.
- 9Merk: For raskere tilberedning kan ferdigrøstede paprika på glass brukes som erstatning.