Hello Fresh Mobile Banner
Barilla fullkorn linguine med ovnsbakte paprika

Barilla fullkorn linguine med ovnsbakte paprika

oppskrift på barilla fullkorn linguine med grillede paprika. enkel, sunn og velsmakende rett perfekt for en rask middag om sommeren.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 eske Barilla fullkorn linguine
  • 2 røde paprikaer
  • 2 gule paprikaer
  • 4 spiseskjeer ekstra jomfru olivenolje
  • 1 hvitløksfedd, hakket
  • salt, etter smak
  • svart pepper, etter smak
  • 1 spiseskje persille
  • 1/2 kopp revet Parmesanost
  • 2 kopper blomkål

Fremgangsmåte

  1. 1RØST paprikaene i 15-20 minutter eller til skinnet er svartnet og bobler, og vend dem av og til. Legg paprikaene i en tett lukket pose og la stå i 10-15 minutter. Fjern skinn og frø. Skjær i tynne strimler og sett til side.
  2. 2KOK opp en stor kjele med vann.
  3. 3VARM opp olivenolje i en stor stekepanne på middels varme. Tilsett hvitløk og sautér til det er lett gult.
  4. 4KOK pastaen etter pakkens anvisning.
  5. 5I mellomtiden, tilsett blomkålbuketter i stekepannen og sautér i 3-4 minutter (hopp over dette trinnet hvis blomkål utelates).
  6. 6TILSETT de ristet paprika-strimlene i stekepannen og sautér i 2 minutter. Krydre med salt og pepper.
  7. 7SIL pastaen, og ta vare på 1/3 kopp av kokevannet. Vend pastaen med sausen. Hvis nødvendig, tilsett litt av kokevannet i stekepannen.
  8. 8Vend pastaen med persille og bland godt. Topp med ost før servering.
  9. 9Merk: For raskere tilberedning kan ferdigrøstede paprika på glass brukes som erstatning.