Sørgønnene

Sørgønnene

oppskriften på southern greens er enkel å lage og passer perfekt til en sunn middag. oppdag hvordan du lager denne deilige retten med friske grønnsaker og smakfulle krydder.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 8 ounces skivet bacon, kuttet i 2,5 cm biter
  • 10 ounces collard greens, med stilker fjernet, bladene tynnhakket
  • 1/4 kopp eplecidereddik
  • 1/3 kopp sukker
  • 1 spiseskje hot sauce

Fremgangsmåte

  1. 1Stek baconen i en stekepanne på middels varme, rør av og til, til den er brun og sprø, ca. 10 minutter. Bruk en hullsleiv og fjern omtrent halvparten av baconen til en tallerken. Tilsett collard greens i stekepannen og kok, vend forsiktig av og til, til de begynner å bli møre, ca. 5 minutter.
  2. 2Bland sammen eplecidereddik, sukker og hot sauce. Hell det over collard greens og kok, rør om, til grønnsakene har absorbert noe av væsken, ca. 8 minutter. Smuldre den reserverte baconen over og server varm.