Chimichurri

Chimichurri

oppdag hvordan du lager en enkel og smakfull chimichurri som gir retten din et ekstra løft. perfekt til grillmat og kjøttretter.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 8 hvitløksfedd
  • 1/2 kopp aji molida (rød pepperpuré)
  • 2 teskjeer grovt salt
  • 1 liten bunt italiensk persille, plukket
  • 3 spiseskjeer hvit eddik
  • 3 spiseskjeer vann
  • 1 kopp olivenolje

Fremgangsmåte

  1. 1I en morter og støter eller en food processor, tilsett hvitløk, aji og salt. Hvis du skal ha i persille, gjør det nå. Kjør til det er veldig fint. Overfør til en serveringskål. Tilsett eddik, vann og olje. Oppbevar i en lufttett beholder i kjøleskapet.