Chimichurri
oppdag hvordan du lager en enkel og smakfull chimichurri som gir retten din et ekstra løft. perfekt til grillmat og kjøttretter.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 8 hvitløksfedd
- 1/2 kopp aji molida (rød pepperpuré)
- 2 teskjeer grovt salt
- 1 liten bunt italiensk persille, plukket
- 3 spiseskjeer hvit eddik
- 3 spiseskjeer vann
- 1 kopp olivenolje
Fremgangsmåte
- 1I en morter og støter eller en food processor, tilsett hvitløk, aji og salt. Hvis du skal ha i persille, gjør det nå. Kjør til det er veldig fint. Overfør til en serveringskål. Tilsett eddik, vann og olje. Oppbevar i en lufttett beholder i kjøleskapet.