Biffburgere med dillpicklesaus
Lær hvordan du lager deilige biffburgere med frisk dillpickles remoulade. Perfekt for sommergrilling eller en helgeklassiker.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1 pund magert kjøttdeig av storfe
- 1/2 pund kjøttdeig av svinepølse
- 1/3 kopp revet gulrot
- 1/4 kopp finhakket løk
- 2 spiseskjeer hakket fersk persille
- 2 spiseskjeer dillpicklesyltetøy
- 2 spiseskjeer Dijon-sennep
- 1/4 teskje salt
- 1/4 teskje pepper
- Vegetabilsk spray til steking
- Dill Pickle Remoulade, oppskrift følger
- 6 hamburgerbrød med sesamfrø, delt og lett ristet
- 6 skiver sveitserost
- 6 skiver stekt bacon
- Grønn salat, til pynt
- Skiver av moden tomat, til pynt
- Tynne skiver av søt løk, til pynt
- 2 kopper majones
- 4 kopper dillpicklesyltetøy, avrent
- 1 spiseskje Dijon-sennep
- 4 teskjeer paprika
Fremgangsmåte
- 1I en stor bolle, bland sammen storfe, pølse, gulrot, løk, persille, sylteagurk relish, sennep, salt og pepper. Form til 6 burgere. Spray en stor stekepanne eller en lett smurt takke med matlagingsspray. Stek burgerne over middels varme i omtrent 5 til 7 minutter på hver side, eller til de er gjennomstekte. Fordel dill pickles remoulade jevnt på innsiden av hver bollehalvdel; legg bunnene med storfe-burgere, osteskiver, bacon og ønsket garnityr. Legg toppene på bollene. 2. Rør sammen alle ingrediensene til de er godt blandet; dekk til og sett i kjøleskapet til de skal serveres. 3. Gir: 3/4 kopp

