Grillet melon og skinke

Grillet melon og skinke

oppskrift på en deilig og enkel grillet melon og skinke, perfekt for sommeren eller som forrett. rask og smakfull rett for alle anledninger.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 2 lime, presset
  • 1 spiseskje honning
  • 1/8 teskje cayennepepper
  • 1/2 honningmelon, skåret i 12 biter
  • 12 skiver skinke, delt i to

Fremgangsmåte

  1. 1Spesialutstyr: 12 stk. 15 cm lange trepinner av bambus, bløtlagt i vann i 20 til 30 minutter
  2. 2Forvarm grillen til middels høy varme.
  3. 3I en liten bolle, bland sammen limesaft, honning, cayennepepper og melon.
  4. 4Tre melonbitene på de trepinnene og pakk hver bit inn i skinke, og bøy endene inn slik at det holder seg sammen.
  5. 5Legg pinnene på grillen og kok til skinken er akkurat sprø, ca. 5 minutter på hver side.
  6. 6Ta pinnene av grillen og legg dem på et serveringsfat, og server.