
Grillet skinke-, ost- og soppsandwich
Lær hvordan du lager deilige grillede skinke-, ost- og soppsandwicher. Perfekt for en rask lunsj eller middag med rik smak og enkel tilberedning.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 4
frokost
Ingredienser
- 1. 2 til 3 spiseskjeer usaltet smør
- 2. 1 pakke på 10 unser hvite sopp, tynne skiver
- 3. 3 spiseskjeer hakket fersk persille og/eller gressløk
- 4. Kosher-salt og nykvernet pepper
- 5. 8 skiver crusty brød
- 6. Dijon- eller fullkorns-sennep, til å smøre med
- 7. 1/3 pund hvit cheddarost (omtrent 8 skiver)
- 8. 1/2 pund skinke i deli-skiver (8 til 12 skiver)
- 9. 1/3 pund muensterost (omtrent 8 skiver)
Fremgangsmåte
- 1Varm opp en stor non-stick panne på middels høy varme. Når pannen er veldig varm, tilsett 1/2 ss smør og halvparten av soppene; kok under omrøring til de er møre, ca. 5 minutter. Overfør til en bolle og gjenta med 1/2 ss smør og resten av soppen; overfør til bollen. Tilsett urtene i bollen og vend forsiktig sammen; smak til med salt og pepper. Tørk av pannen.
- 2Bygg opp smørbrødene: Smør hver skive brød med sennep og legg på cheddarost, skinke, soppskiver og muensterost.
- 3Smelt 1 ss smør i pannen på lav varme. Legg smørbrødene i pannen og stek, snu en gang, og tilsett mer smør om nødvendig, til brødet er gyllent og osten har smeltet, ca. 12 minutter.
- 4Fotograf: Christopher Testani