
Krydret fisk fra Vestindia
oppskrift på spicy west indies fish med autentiske krydder og frisk smak. perfekt for en smakfull middag eller helgekos. enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 4 pund snapperfileter
- 1 1/2 kopper ferskpresset limesaft
- 1 spiseskje karri pulver
- 1 spiseskje malt spisskummen
- 1 spiseskje paprika
- 1 spiseskje allehånde
- 1 spiseskje malt ingefær
- 1 spiseskje salt
- 1 spiseskje nykvernet svart pepper
- 1 1/2 teskje cayennepepper
- 1 middels rød løk, tynne skiver
- Vegetabilsk olje
Fremgangsmåte
- 1La fisken ligge i limesaft i 30 minutter i en glassform eller en ikke-reaktiv form. Fjern fisken, og spar på saften. Bland karri, spisskummen, paprika, allehånde, ingefær, salt, svart pepper og cayennepepper i en liten bolle, og rør godt sammen. Legg hver fiskefileten på et enkelt stykke aluminiumsfolie. Pensle hver filet med krydderblandingen. Dryss en spiseskje limejuice over hver fiskebit. Legg en liten mengde løk oppå hver filet. Pakk hver filet tett inn i folien.
- 2Fjern risten fra grillen og pensle den lett med vegetabilsk olje der fisken skal plasseres. Tenn opp i grillen og kok i 5 minutter. Vend fiskepakkene og kok i ytterligere 3 minutter. Åpne en pakke for å sjekke om fisken er ferdig. Kjøttet skal være ugjennomsiktig, og skinnet skal løsne fra kjøttet; at fisken er gjennomkokt, kan ofte være et tegn på overkoking.




