San Francisco svinekoteletter

San Francisco svinekoteletter

Lær hvordan du lager saftige san francisco pork chops med denne enkle oppskriften. Perfekt for en smakfull middagsopplevelse.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 ss vegetabilsk olje
  • 4 (¾ tommer tykke) benfrie svinekoteletter, trimmet
  • 1 fedd hvitløk, finhakket
  • ¼ kopp storfekraft
  • ¼ kopp soyasaus
  • 2 ss brunt sukker
  • 2 ts vegetabilsk olje
  • ¼ ts rød pepperflak
  • 2 ts maisstivelse
  • 2 ss vann

Fremgangsmåte

  1. 1Varm opp 1 spiseskje vegetabilsk olje i en stekepanne på middels varme. Brun kotelettene i den varme oljen, ca. 5 minutter på hver side; fjern svinekjøttet til en tallerken, og la oljen bli igjen i pannen.
  2. 2Kok og rør hvitløk i de reserverte stekefettet til det begynner å dufte, ca. 1 minutt. Visp inn storfebuljong, soyasaus, brunt sukker, 2 teskjeer vegetabilsk olje og rød pepperflak i en bolle, og løs opp det brune sukkeret. Legg svinekjøttet tilbake i pannen og hell soyasausblandingen over kotelettene. Kok opp sausen, dekk til pannen, og skru ned varmen. La kotelettene småkoke til de er møre, ca. 30–35 minutter, og snu dem en gang halvveis i koketiden.
  3. 3Overfør kotelettene til et serveringsfat. Visp sammen maisstivelse og vann i en liten bolle til det er glatt; rør det inn i pannen med sausen og la det småkoke til det tykner, ca. 5 minutter. Hell sausen over kotelettene før servering.