
Ovnsbakt grønnsakssuppe
oppskrift på ovnsbakt grønnsakssuppe som er enkel å lage, sunn og perfekt for kalde dager. sunn og næringsrik grønnsakssuppe for hele familien.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 55 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- Olivenolje
- 1 kopp hver av ristet zucchini, aubergine, poteter, løk, gulrøtter og tomater
- 4 kopper kyllingkraft
- 1 boks cannellini-bønner
- 1 eske Acini di Pepi eller annen kort pasta
- 6 skiver franskbrød
- 1 hvitløksfedd, delt i to
- Parmesanost til pynt
Fremgangsmåte
- 1I en stor kjele, varm opp 2 spiseskjeer olivenolje. Tilsett squash, aubergine, poteter, løk og gulrøtter. La det varme godt opp, og tilsett deretter 4 kopper kyllingkraft, ovnsbakte tomater og 1 boks cannellini-bønner. Kok opp, skru ned varmen og la det småkoke i 15 minutter. Tilsett pastaen og la det småkoke videre.
- 2I mellomtiden, drypp brødskivene med olivenolje og gni dem inn med hvitløk. Rist dem i ovnen på 200 grader i 5 minutter. Server suppen med krutonger og revet parmesan.