
Grillet krydret BBQ-kylling
oppskrift på grilled picante bbq kylling. enkel å lage, full av smaker med en krydret barbecuevinning. perfekt for sommergrilling og sosiale sammenkomster.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1/4 kopp Pace® Picante-saus
- 1/4 kopp barbecue-saus
- 6 skinn- og benfrie kyllingbrysthalvdelar (ca. 680 gram)
Fremgangsmåte
- 1Rør sammen picantesaus og barbecue-saus i en liten bolle. Sett til side halvparten av picantesausen til servering med kyllingen. Bruk resten av blandingen til å pensle kyllingen under grilling.
- 2Pensle grillristen lett med olje og varm opp grillen til middels varme. Grill kyllingen i 15 minutter, eller til den er gjennomstekt, og snu og pensle ofte med den resterende picantesausen. Kast resten av picantesausen.
- 3Server kyllingen med den reserverte picantesausen.
- 4Tips: Denne enkle penselsausen fungerer også som en smakfull dippesaus til kyllingvinger eller nuggets.