
Spinat- og ostekule
Lær hvordan du lager en deilig spinat- og oste-ball med enkel oppskrift. Perfekt som forrett eller snacks for enhver anledning.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 8
forrett
Ingredienser
- 1. 1 pakke (10 unser) frossen hakket spinat, tint og presset tørr
- 2. 2 pakker (8 unser) kremost, myknet
- 3. 1 boks (4 unser) vannkastanjer, drenert og hakket
- 4. 1 pose (0,4 unser) tørr grønnsaksuppeblanding
- 5. 2 spiseskjeer majones
- 6. 1 kopp finrevet Cheddar-ost
- 7. 1/2 kopp hakkede valnøtter
Fremgangsmåte
- 1I en stor bolle blander du spinat, kremost, vannkastanjer, grønnsakssuppeblanding, majones og Cheddar-ost til en jevn blanding. Form det til en ball, og rull den i hakkede valnøtter. Hvis blandingen er for myk til å forme til en ball, kan du sette den i kjøleskapet i omtrent 30 minutter for å stivne. Pakk osteballen inn i plastfolie, og la den stå i kjøleskapet over natten for å la smakene blande seg før servering med dine favorittkjeks.