Hello Fresh Mobile Banner
Stekt kylling med Brie

Stekt kylling med Brie

oppskrift på bakt kylling med kremet brie, perfekt som hovedrett for en smakfull middag. enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1 kopp lyst øl eller tørr hvitvin
  • 2. 4 skinn- og benfrie kyllingbrysthalvpar
  • 3. salt og svart pepper etter smak
  • 4. 1 teskje tørket oregano, eller etter smak
  • 5. 8 unser Brieost

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 200 grader Celsius (400 grader Fahrenheit).
  2. 22. Hell ølen eller vinen i en stor, glassformet ildfast form som er stor nok til å legge ut kyllingen. Krydre kyllingen med salt, pepper og oregano på begge sider, og legg den i formen.
  3. 33. Stek i 35 til 40 minutter i den forvarmede ovnen, eller til saften er klar og ren. Mens kyllingen steker, skjær Brie med skorpen i 1/4 tommers tykke skiver. Når kyllingen er ferdig, legg skivene av Brie oppå den. Sett formen tilbake i ovnen i 3 til 5 minutter, eller til osten er smeltet. Voila, kylling med Brie-saus er ferdig!