
Spinatlasagne-ruller
Lær hvordan du lager deilige spinach lasagna roll ups med denne enkle oppskriften. Perfekt som hovedrett for hele familien. Rask å lage og full av smak!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 8 lasagnenudler
- 2. 1 spiseskje olivenolje
- 3. 2 store hvitløksfedd, finhakket
- 4. 1 (280 gram) pose frossen hakket spinat, tint og godt drenert
- 5. 1 kopp ricottaost
- 6. 1 kopp revet mozzarellaost
- 7. 1 teskje salt
- 8. 1 (400 gram) glass spaghetti saus
- 9. 1/4 kopp revet Parmesanost, eller etter smak
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F).
- 22. Kok opp en stor kjele med lettsaltet vann. Kok lasagnen i det kokende vannet til den er gjennomkokt, men fortsatt fast å bite i, ca. 8 minutter; sil av vannet og legg nudlene flatt på en flat overflate.
- 33. Varm opp olivenolje i en stekepanne over middels varme. Stek og rør hvitløk i den varme oljen til den er duftende, ca. 2 minutter. Overfør hvitløken til en stor bolle; tilsett spinat, ricottaost, mozzarellaost og salt. Rør blandingen godt sammen til den er jevnt fordelt.
- 44. Fordel en stor skje (ca. 1/4 kopp) med spinatblanding i midten av hver lasagneplate. Rull nudlene godt rundt fyllet. Plasser de rullede nudlene i en ildfast form. Hell spaghetti- eller tomatsaus over rullene. Dekk formen med aluminiumsfolie.
- 55. Stek i en forvarmet ovn i 30 minutter. Fjern folien og fortsett å steke i ytterligere 5 minutter. Strø over parmesanost før servering.