Hello Fresh Mobile Banner
Krabbe- og soppenchiladas

Krabbe- og soppenchiladas

oppskrift på crab and mushroom enchiladas som er enkel å lage, smakfull og perfekt for en rask middag. prøv denne deilige retten i dag!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1 pund imitasjonskrabbekjøtt, hakket
  • 2. 1 (283 gram) boks med rød enchiladasaus
  • 3. 1 (305 gram) boks med kondensert soppsuppe med kremost
  • 4. 1/2 pund ferske sopp, skivet
  • 5. 1 (227 gram) pakke med revet meksikansk osteblanding
  • 6. 8 (25 cm) mel tortillas

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 190 grader C (375 grader F). Smør en middels stor ildfast form lett.
  2. 22. I en stor bolle blander du imitasjonskrabbe, enchiladasaus, soppsuppe, sopp og halvparten av osten. Fordel blandingen jevnt på hver tortilla. Rull hver tortilla med fyllet og legg dem i den forberedte ildfaste formen. Hell enchiladasaus over, og strø resten av osten på toppen.
  3. 33. Stek i ovnen i 20 minutter, til osten er boblende. La retten hvile i ca. 5 minutter før servering.