
Krabbe- og soppenchiladas
oppskrift på crab and mushroom enchiladas som er enkel å lage, smakfull og perfekt for en rask middag. prøv denne deilige retten i dag!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1 pund imitasjonskrabbekjøtt, hakket
- 2. 1 (283 gram) boks med rød enchiladasaus
- 3. 1 (305 gram) boks med kondensert soppsuppe med kremost
- 4. 1/2 pund ferske sopp, skivet
- 5. 1 (227 gram) pakke med revet meksikansk osteblanding
- 6. 8 (25 cm) mel tortillas
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 190 grader C (375 grader F). Smør en middels stor ildfast form lett.
- 22. I en stor bolle blander du imitasjonskrabbe, enchiladasaus, soppsuppe, sopp og halvparten av osten. Fordel blandingen jevnt på hver tortilla. Rull hver tortilla med fyllet og legg dem i den forberedte ildfaste formen. Hell enchiladasaus over, og strø resten av osten på toppen.
- 33. Stek i ovnen i 20 minutter, til osten er boblende. La retten hvile i ca. 5 minutter før servering.