Hello Fresh Mobile Banner
Faste og vennlige kjøttboller

Faste og vennlige kjøttboller

oppskrift på smakfulle og vennlige kjøttboller som passer til enhver anledning. enkel å lage og perfekt for hele familien.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 ss olivenolje
  • 1 (20 unser) pakke kjøttdeig av kalkun
  • 1 egg, pisket
  • 1/3 kopp italiensk krydret brødsmuler

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F). Smør en 23x33 cm stor ildfast form med olivenolje, og sett den inn i ovnen mens du forvarmer den.
  2. 2I en middels stor bolle blander du sammen kjøttdeigen av kalkun, egg og brødsmuler med hendene. Bruk en iskremsskje hvis mulig, og form kjøttdeigen til kjøttboller på størrelse med golfballer. Plasser dem med omtrent 2,5 cm mellomrom i den varme ildfaste formen. Trykk dem lett ned for å jevne ut bunnen litt.
  3. 3Stek i 15 minutter i den forvarmede ovnen, snu deretter kjøttbollene og stek i ytterligere ca. 5 minutter, eller til de er litt sprø på utsiden. Server med pasta og saus, eller slik du ønsker.