
BBQ-sauerkrautgryte
Lær hvordan du lager en smakfull BBQ sauerkraut casserole. En enkel og mettende hovedrett som passer perfekt for alle sesonger.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 55 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1 1/2 pund kjøttdeig av storfe
- 2. 1 liten løk, hakket
- 3. 1 (27 unse) boks surkål, drenert
- 4. 2 kopper tomatjuice
- 5. 1 kopp brunt sukker
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit).
- 22. Varm opp en stor stekepanne på middels høy varme, og stek innbakt storfe og løk. Kok til storfe er smuldrende, jevnt brunt og ikke lenger rosa. Sil av overflødig fett.
- 33. Hell storfe- og løkblandingen i en 3-liters ildfast form. Legg surkålen over den stekte storfeblandingen, hell tomatjuicen over surkålen, og strø deretter brunt sukker over. Stek i den forvarmede ovnen til sausen bobler, ca. 60 minutter.