Hello Fresh Mobile Banner
BBQ-sauerkrautgryte

BBQ-sauerkrautgryte

Lær hvordan du lager en smakfull BBQ sauerkraut casserole. En enkel og mettende hovedrett som passer perfekt for alle sesonger.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 55 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1 1/2 pund kjøttdeig av storfe
  • 2. 1 liten løk, hakket
  • 3. 1 (27 unse) boks surkål, drenert
  • 4. 2 kopper tomatjuice
  • 5. 1 kopp brunt sukker

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit).
  2. 22. Varm opp en stor stekepanne på middels høy varme, og stek innbakt storfe og løk. Kok til storfe er smuldrende, jevnt brunt og ikke lenger rosa. Sil av overflødig fett.
  3. 33. Hell storfe- og løkblandingen i en 3-liters ildfast form. Legg surkålen over den stekte storfeblandingen, hell tomatjuicen over surkålen, og strø deretter brunt sukker over. Stek i den forvarmede ovnen til sausen bobler, ca. 60 minutter.