Bourbon Street-kuler med pekannøtter

Bourbon Street-kuler med pekannøtter

Lær hvordan du lager bourbon street balls med pecans, en smakfull dessert perfekt for enhver anledning. Enkel oppskrift med trinn-for-trinn instruksjoner.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 20
dessert

Ingredienser

  • 1. 4 kopper hele pekannøtter eller pekannøtt-halvdelinger
  • 2 kopper knuste eller prosesserte vaniljesmakende kjeks (anbefalt: Nabisco Nilla-kjeks)
  • 1 kopp melis
  • 4 jigger (1 ½ unser per jigger) bourbon, eller etter smak
  • 3 spiseskjeer lys mais sirup (anbefalt: Karo)
  • Smør, til fingertuppene

Fremgangsmåte

  1. 1Hakk grovt 4 kopper pekannøtter i en food processor. Fjern 2 kopper og sett til side. Kjør de resterende pekannøttene fint i food processoren.
  2. 2Bland de finhakkede pekannøttene, vaniljekjeks, melis, bourbon og mais sirup. Smør fingertuppene med det myke smøret for å hjelpe deg med å rulle. Form blandingen til kuler med en diameter på 3,8 cm ved hjelp av en iskrem-skje. Rull kulene i hakkede pekannøtter.
  3. 3Plasser kulene på et dessertfat. Hvis kulene er for myke, kan du la dem stå i kjøleskapet i ca. 2 timer for å stivne, og server deretter.