Pinot Noir, kantarell, og fersk trøffelsaus

Pinot Noir, kantarell, og fersk trøffelsaus

Lær hvordan du lager en elegant rett med pinot noir, friske chantereller og en rik trøffelsaus. Perfekt for en spesiell anledning eller en gourmetmiddag.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1 sjalottløk, finhakket
  • 1 fedd hvitløk, finhakket
  • 225 gram kantarell
  • 120 milliliter Pinot Noir
  • 240 milliliter demi-glace
  • Salt og pepper, etter smak
  • 15 gram fersk svart trøffel

Fremgangsmåte

  1. 1Surr løk, hvitløk og kantarell i litt smør. Tilsett Pinot Noir og la det koke inn til en sirupsaktig konsistens. Deretter tilsetter du demi-glace og lar det småkoke til sausen har oppnådd riktig konsistens. Rør inn trøffel og smak til med salt og pepper.