
Yu Sang
Lær hvordan du lager yu sang, en tradisjonell koreansk rett, med vår enkle oppskrift. Perfekt for en smakfull middag eller fest.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 2 unser Ahi- tunfisk av #1-kvalitet (tynt skåret)
- 2 unser vårbladsalatblader
- 1 teskje fersk ingefær, juliennet
- 1 teskje malt peanøtt
- Taro chips
- 4 unser plommesaus
- 2 unser sitronsaft
- 2 unser sesamolje
Fremgangsmåte
- 1Lag dressingen ved å emulsifisere alle ingrediensene sammen. Vend Ahi- tunfisk i dressingen bare for å dekke den, og sett til side. Bland alle de andre ingrediensene unntatt tarochipsene og vend dem i salatdressing. Legg salaten høyt på en tallerken, plasser Ahi-tunfisken rundt kanten og topp med sprø tarochips.
- 2Foreslått vin: Vin d'Alsace, Gewurztraminer, Kaefferkopf 1997