Yu Sang

Yu Sang

Lær hvordan du lager yu sang, en tradisjonell koreansk rett, med vår enkle oppskrift. Perfekt for en smakfull middag eller fest.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 2 unser Ahi- tunfisk av #1-kvalitet (tynt skåret)
  • 2 unser vårbladsalatblader
  • 1 teskje fersk ingefær, juliennet
  • 1 teskje malt peanøtt
  • Taro chips
  • 4 unser plommesaus
  • 2 unser sitronsaft
  • 2 unser sesamolje

Fremgangsmåte

  1. 1Lag dressingen ved å emulsifisere alle ingrediensene sammen. Vend Ahi- tunfisk i dressingen bare for å dekke den, og sett til side. Bland alle de andre ingrediensene unntatt tarochipsene og vend dem i salatdressing. Legg salaten høyt på en tallerken, plasser Ahi-tunfisken rundt kanten og topp med sprø tarochips.
  2. 2Foreslått vin: Vin d'Alsace, Gewurztraminer, Kaefferkopf 1997