Fylte portobelloburgere med grillede sitroner og hvitløksaioli

Fylte portobelloburgere med grillede sitroner og hvitløksaioli

Lær hvordan du lager en smakfull portobello soppburger fylt med deilige ingredienser, servert med grillede sitroner og kremet hvitløks-aioli. Perfekt for en sunn og smakfull hovedrett.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 4 portobelloboller med stilk
  • 150 gram geitost
  • 1 ss timianblader
  • 2 ts sitronsaft, delt
  • 2 sitroner, skivet
  • 4 fullkornsbrød
  • 2 bunt arugula
  • 1 ss finhakket hvitløk
  • 1/2 kopp majones

Fremgangsmåte

  1. 1Rens sopp for gjeller. Bland geitost, timian og 1 teskje sitronsaft godt. Fyll soppene med den krydrede geitosten. Grill de fylte soppene i 10 til 15 minutter, og legg sitroner og brød på grillen. Bland hvitløk, majones og resten av sitronsaften for aioli. Smør aioli rikelig på brødet. Legg ruccola, grillede sopp og grillede sitroner i burgeren.