Hello Fresh Mobile Banner
Tonn carpaccio

Tonn carpaccio

Lær hvordan du lager en enkel og elegant carpaccio di tonno. Perfekt som forrett med friske ingredienser og spennende smaker.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1/2 pund sashimi-kvalitets tunfisk
  • 1 sitron, presset
  • 1 appelsin, presset
  • 1 spiseskje finhakket sjalottløk eller rødløk
  • 1/2 sitron, presset
  • Extra virgin olivenolje
  • Salt og nykvernet pepper
  • 1 bunt babyruccola, vasket godt
  • Havsalt fra Trapani
  • En skvett appelsin-essenseddikk

Fremgangsmåte

  1. 1Skjær tunfisk i tynne skiver og legg dem i en flat skål. Hell over sitronsaft og appelsinjuice, og la det marinere ved romtemperatur i 1 time.
  2. 2Ha sjalottløk i en liten bolle og visp inn sitronsaft og olivenolje. Krydre med salt og pepper.
  3. 3Krydre ruccola med salt og pepper.
  4. 4Legg salaten på et fat og fordel tunfiskeskivene rundt. Krydre både salaten og tunfisken lett med havsalt og tilsett en skvett vin cotto.
  5. 5Mangia.