Kahlua Pig Vårruller

Kahlua Pig Vårruller

oppskrift på kahlua pig spring rolls - en spennende forrett med asiatisk inspirasjon. enkel å lage og perfekt for fest eller hverdagsmiddag.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1 unse gulrøtter
  • 1 unse grønne bønner
  • 1 unse selleri
  • 4 unse kokt Kahlua-pølse, eller stekt svinekjøtt
  • Salt og pepper
  • 1 egg
  • 1 spiseskje vann
  • 1 unse bønnespirer
  • 4 lumpia-omslag
  • Ananassalsa, oppskrift følger
  • 2 spiseskjeer hakket moden, men fast papaya
  • 1 Maui-løk, hakket
  • 1 stykke hawaiisk chili, finhakket, eller 1/4 teskje rød chili-flak
  • 4 mynteblader, hakket
  • 1 teskje hakket koriander
  • 1 Maui-ananas, skrelt, kjernet og hakket i små biter
  • 1 spiseskje søt thailandsk chilisaus
  • 1 spiseskje søt, tykk soyasaus
  • 3 grønne løk, hakket
  • 2 spiseskjeer ananasvin
  • 1 spiseskje plommesaus
  • En klype svart pepper

Fremgangsmåte

  1. 1Julienne gulrøttene, grønne bønner og selleri. Riv Kahlua-svinet i biter og krydre med salt og pepper. Visp sammen egg og vann for å lage eggeblandingen.
  2. 2Pakk alle ingrediensene, inkludert bønnespirer, inn i lumpia-omslag, og bruk eggeblandingen til å forsegle. Forvarm en frityrgryte eller en tykkbunnet kjele med olje opp til 180 grader Celsius. Friter rullene til de er gyldne på alle sider. Ta dem opp og legg dem på en tallerken med tørkepapir for å renne av.
  3. 3Kutt hver rull i to på skrå. Server med ananas-salsa.
  4. 4Bland alle ingrediensene godt i en bolle. Server med Kahlua-vårruller.