
Coleslaw
Lær hvordan du lager en deilig og enkel coleslaw med denne oppskriften. Perfekt som tilbehør til grillmat og sommermøter.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 4 kopper tynnhakket kål
- 1 kopp revet gulrot
- 1/2 kopp majones
- 1/2 kopp rømme
- 2 teskjeer sellerifrø
- 2 teskjeer eplesidereddik
- En klype sukker
- Kosher salt og nykvernet svart pepper
Fremgangsmåte
- 1Bland kål og gulrøtter i en stor bolle. Sett til side. Bland majones og rømme i en liten bolle og rør godt. Rør inn sellerifrø, eddik, sukker og litt salt og pepper. Hell dressingen over kålen og gulrøttene og vend godt slik at det blir jevnt dekket. Sett i kjøleskapet og server.