Collard Greens

Collard Greens

Lær hvordan du lager deilige collard greens med vår enkle oppskrift. Perfekt som hovedrett eller tilbehør, full av næring og smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 6 buntinger collard greens
  • 1 liten røkt kalkunlår
  • 1/4 kopp hakket bacon
  • 2 spiseskjeer baconfett
  • 1 spiseskje hakket hvitløk
  • 1 spiseskje salt
  • 2 teskjeer hot sauce, for eksempel Frank's RedHot
  • 2 knuste chilipepper
  • 1/2 stor løk

Fremgangsmåte

  1. 1Vask collardgrønnsakene. Begynn med å brette dem i to, og fjern den store stilken i midten av hvert blad. Deretter hakker du grønnsakene i 2,5 cm store biter.
  2. 2Kok kalkunlåret i en stor kjele fylt med 8 kopper vann i omtrent 1 time. Legg deretter grønnsakene, baconet, fettet, hvitløk, salt, hot sauce, chili og løk i kjelen. Kok opp, og la det småkoke i ca. 3 timer til kalkunlåret og grønnsakene er møre.