Hello Fresh Mobile Banner
Sørvestlig kylling med mango- og ferskensalsa

Sørvestlig kylling med mango- og ferskensalsa

Lær hvordan du lager southwestern kylling med frisk mango-peach salsa. En enkel og smakfull oppskrift perfekt for sommermåltider.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 4 kyllingbrysthalvdelene, med bein
  • 3 spiseskjeer Sandra Lees allsidige krydderblanding, oppskrift følger
  • 1 spiseskje malt spisskummen
  • 1/2 teskje cayennepepper
  • 8 unser frosne ferskenskiver, finhakket
  • 8 unser frosne mangobiter, finhakket
  • 1 jalapeño, finhakket
  • 1/4 teskje salt
  • 1/4 kopp hakkede ferske korianderblader
  • 1 lime, presset
  • 2 (35 gram) pakker med original chilisaus
  • 3 spiseskjeer granulat hvitløk
  • 1 spiseskje kosher-salt
  • 1 spiseskje saltfritt allsidig krydder
  • 2 spiseskjeer sukker

Fremgangsmåte

  1. 1Sett opp grillen for direkte grilling over middels høy varme. Pensle risten med olje når du er klar til å begynne å grille.
  2. 2Skyll og tørk kyllingbrystene godt; sett til side.
  3. 3I en liten bolle, bland sammen all-purpose rub, spisskummen og cayenne. Gni forsiktig inn på alle sider av kyllingbrystene med hele rub-blandingen; sett til side mens du lager salsa.
  4. 4Til salsa: I en middels bolle, vend inn alle ingrediensene. MERK: Det er lettere å hakke opp frossen frukt mens den fortsatt er frossen. Dekk til og sett til side mens kyllingen grilles.
  5. 5Legg kyllingen på den varme, oljede grillen. Grill kyllingen i 5 til 6 minutter per side, eller til den er gjennomstekt.
  6. 6INNENDØRS: Forvarm ovnen til 175°C (350°F). Forbered kyllingbrystene som beskrevet. Stek kyllingbrystene i den forvarmede ovnen i 35 til 40 minutter.
  7. 7Server kyllingen varm med salsa.
  8. 8Bland alle ingrediensene. Oppbevar i lufttett beholder på et kjølig, tørt sted eller i fryseren.