Svart trøffelpasta
oppskrift på black truffle pasta som kombinerer rik smak med enkel tilberedning. perfekt for en sofistikert middag eller helgekos.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1/2 pakke capellini
- 1/2 pakke frosne erter
- 1/4 stykke usaltet smør
- 1/2 unser hakket svart trøffel
- 1 1/2 unser svart trøffelolje
- 1/2 unser champagneeddik
- 1 liten finhakket sjalottløk
- 1 bunt gressløk (eller gressløk) finhakket
Fremgangsmåte
- 1Kok pasta til den er veldig al dente, ca. 6 til 7 minutter i en stor kjele med rikelig med kokende vann og salt. Tilsett erter og la koke ferdig, omtrent ett minutt. Sil av vannet godt og vend inn smør og trøffelvinaigrette (laget ved å blande 1/2 unser hakket svart trøffel, 1 1/2 unser svart trøffelolje, 1/2 unser champagneeddik og 1 liten finhakket sjalottløk) og gressløk. Smak til med salt og pepper, og server umiddelbart.