Tomahawk-biff og sautert spinat

Tomahawk-biff og sautert spinat

Lær hvordan du lager saftig tomahawk steak med perfekt sautert spinat. En enkel og smakfull oppskrift for en deilig hovedrett.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. Tomahawk steak
  • Kosher salt og nykvernet svart pepper
  • Olivenolje til steking
  • 1/2 spiseskje finhakket hvitløk
  • 2 kopper babyspinat

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm grillen til høy varme. Strø salt og pepper over biffen, og plasser den deretter under grillen til ønsket stekegrad er oppnådd, ca. 8 minutter på hver side.
  2. 2I mellomtiden varmer du opp litt olivenolje i en stekepanne til den er varm. Fres hvitløken, og tilsett deretter spinaten. La den surre til den akkurat har visnet, og krydre med salt og pepper. Server sammen med biffen.